Llibres
,
2024
Dissabte 26 d'octubre, 19h
Mirador de Cal Xerta
Sant Pere de Riudebitlles

Presentació de la revista 'Rara' nº3

Presentació del tercer número de la revista cultural en paper 'Rara', dedicat a la temàtica del refugi, que comptarà amb la presència de David Ribas, Goretti Martínez, Roser Blanch i els impulsors i editors de la revista Roger Mula i Anna Zaera.

Pot un poble convertir-se en un pol d’atracció d’artistes? Com s’articula una comunitat artística local d’abast global? L’experiència de Sant Pere de Riudebitlles ens demostra que és possible revitalitzar un municipi petit a través de la pràctica artística. Els artistes que han nascut al poble, els que han retornat i els que hi han anat a parar han aconseguit crear un univers que es retroalimenta a través de la col·laboració del veïnat.

Reflexionarem com aquest procés va lligat al context de la tradició agrària i vinícola, unida als vestigis d’una important indústria paperera.

Sinopsi: 

La 'Rara' és una comunitat, un enllaç i una nova narrativa, que vol enfortir les connexions i la xarxa cultural que ja existeix. Un punt de trobada pel diàleg entre persones de les comunitats locals i rurals amb tota la xarxa de projectes artístics contemporanis de la Catalunya rural.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Surtdecasa SCCL

Més informació: 

Web Rara
Instagram Rara

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1