Jump to navigation
Diumenge 12 de gener, 18h
Dies 17 i 18 de gener
Diumenge 19 de gener, 19h
Divendres 24 de gener, 20h
Diumenge 26 de gener, 19h
Del 29 de setembre al 26 de gener (2025)
Dissabte 1 de febrer, 21h
Diumenge 2 de febrer, 19h
En el marc de La Verema del Cava, sopar gastronòmic i concert de piano al Celler Kripta, un pla inmillorable que farà el tret de sortida amb un preludi de benvinguda on el Cava i la música d'obres clàssiques seran interpretades pel pianista Miquel Esquinas.
Seguirà el sopar gastronòmic, amb l'harmonia dels plats del Restaurant La Rambla i els Gran Reserva de Celler Kripta. L'allegro final arribarà amb un Còctel Golden Ice per acabar la nit de verema a la terrassa chill out.
>> Menú de Verema: - Còctel de benvinguda amb snacks, maridat amb Rosat Trepat Reserva 2021 Brut - Cruixent de brandada d'escórpora amb rovell curat i caviar d'esturió, maridat amb icònic Gran Reserva 2017 Brut Nature - Tàrtar de gambeta i gamba de Palamós amb tomàquet confitat, ou i salmorejo, maridat amb Barrica Gran Reserva 2018 Brut Nature - Melós de vedella amb aromes de macabeu perfumat en bota, maridat amb Ubac Gran Reserva 2019 Brut - Taps de Cadaqués amb xocolata al Marc de cava, l'Esperit d'Agustí Torelló Mata
70,80€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Kripta
Web La Verema del Cava