Jump to navigation
Del 4 al 26 de març
De l'1 al 27 de març
Del 26 de febrer al 27 de març
Del 7 al 28 de març
Mes de març
Del 8 al 29 de març
Del 24 de febrer al 29 de març
En el marc de La Verema del Cava, viticultor/a per un dia amb brunch a la Cava Rovellats, una proposta que farà el tret de sortida al jardí modernista, on s'explicarà breument la història del celler, i es farà una visita a la Masia del S. XV i la capella. Tot seguit, direcció la vinya, s'aniran realitzant petites parades per explicar diferents aspectes sobre la manera que tenen de treballar la vinya. Una vegada s'arribi a la taula de la vinya, es realitzarà un trepitjat de raïm amb els peus i, qui s'animi, podrà tastar un most acabat de trepitjar. A l'acabar de trepitjar, es podrà gaudir d'un brunch maridat amb vins o caves de llarga criança.
>> El brunch inclourà: Rústic de pernil ibèric | Torrada amb escalivada i anxoves | Mini truita de patates | Mini hamburguesa de vedella amb ceba confitada, bacó i formatge | Torradeta vegetal de llagostí amb alvocat | Brotxeta de tres formatges amb codony | Coca de recapte amb salsitxes | tomàquet i ceba | Torradeta de Brie amb ruca, poma verda i vinagreta de gerds | Croqueta de Bolets.
De 10 a 15h
50€ | 40€ de 3 a 17 anys | Gratuït menors 3 anys Compra l'entrada aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Cava Rovellats
Web La Verema del Cava Web Cava Rovellats