Cava Rovellats, Sant Martí Sarroca, La Primavera del Cava, 2023

En el marc de La Verema del Cava, viticultor/a per un dia amb brunch a la Cava Rovellats, una proposta que farà el tret de sortida al jardí modernista, on s'explicarà breument la història del celler, i es farà una visita a la Masia del S. XV i la capella. Tot seguit, direcció la vinya, s'aniran realitzant petites parades per explicar diferents aspectes sobre la manera que tenen de treballar la vinya. Una vegada s'arribi a la taula de la vinya, es realitzarà un trepitjat de raïm amb els peus i, qui s'animi, podrà tastar un most acabat de trepitjar. A l'acabar de trepitjar, es podrà gaudir d'un brunch maridat amb vins o caves de llarga criança.
>> El brunch inclourà:
Rústic de pernil ibèric | Torrada amb escalivada i anxoves | Mini truita de patates | Mini hamburguesa de vedella amb ceba confitada, bacó i formatge | Torradeta vegetal de llagostí amb alvocat | Brotxeta de tres formatges amb codony | Coca de recapte amb salsitxes | tomàquet i ceba | Torradeta de Brie amb ruca, poma verda i vinagreta de gerds | Croqueta de Bolets.
De 10 a 15h
50€ | 40€ de 3 a 17 anys | Gratuït menors 3 anys
Compra l'entrada aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Cava Rovellats
Web La Verema del Cava
Web Cava Rovellats
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.