Jump to navigation
Dies 12 i 13 de juliol
Dies 15 i 18 de juliol
Del 13 al 20 de juliol
Dies 22 i 25 de juliol
A partir del 31 de maig
Dies 29 de juliol i 1 d'agost
Del 13 de juny al 2 d'agost
Dies 5 i 8 d'agost
En el marc del Festival EVA, xerrada 'Cuina radical', on Maria Nicolau parlarà d'allò que més l'apassiona: la Cuina.
Durada: 60 minuts
"Soc la Maria Nicolau i soc cuinera d'ofici i per vocació, però sobretot, soc entusiasta. Entusiasta perquè m'apassiona el que faig i no en tinc mai prou. Entusiasta perquè no hi ha distinció ni esquizofrènia entre qui soc i a què em dedico.
La cuina és el pal de paller de la meva vida, m'agrada cuinar i m'apassiona el menjar. He treballat a una pila de bons restaurants a Catalunya, Espanya i França, i ara visc i cuino a un poble de 200 habitants en plena natura a Osona, on divulgo el que faig i comparteixo tant com puc. He escrit 'Cuina! O barbàrie' i 'Cremo!'.
Actualment em podeu sentir al matí de Catalunya Ràdio, em podeu veure al Tot es mou a TV3, i em podeu gaudir a Cuina salvatge, a la plataforma de continguts digitals 3Cat.
Sempre em podreu trobar fent soroll a les xarxes socials."
Dissabte 8 de juny: 19:00h | Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs: Xerrada
Dissabte 15 de juny: 19:30h | Cal Xerta, Sant Pere de Riudebitlles: Xerrada + sopar
Ajuntament d'Avinyonet del Penedès, Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Festival EVA
Web Festival EVA Instagram Festival EVA