Menjar i beure
,
2025
Dissabte 27 de setembre, 18h
Celler Miquel Pons

Elaboració de cava i maridatge de bombolles amb xocolates singulars

En el marc de La Verema del Cava, el Celler Miquel Pons ofereix un taller d'elaboració de cava, i un maridatge de bombolles amb xocolates singulars.

La proposta començarà amb una visita interactiva on s'explicarà pas a pas com s'elabora el cava. Es viurà un tast guiat dels vins base —els vins tranquils abans de la segona fermentació— per entendre com es construeix l'ànima de l'escumós. Se seguirà tot el procés fins a arribar al moment més emocionant, on es tindrà l'oportunitat única de degollar manualment una ampolla de cava. Per aprendre com es fa, viu-ho en primera persona, i endur-se'l com a record d'una experiència singular.

La vetllada acabarà amb un maridatge sorprenent: 5 caves diferents harmonitzats amb xocolates singulars. Una proposta sensorial única i que farà redescobrir tot el potencial gastronòmic del cava.

Una experiència única entre vinyes, bombolles i xocolata.

Horari: 

De 18 a 21h

Preu: 

 

37€ general | 19€ de 3 a 17 anys | Gratuït de 0 a 3 anys
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Celler Miquel Pons

Més informació: 

  • imatge de control 1per1