Jump to navigation
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Del 12 al 23 de desembre
En el marc de La Verema del Cava, el Celler Miquel Pons ofereix un taller d'elaboració de cava, i un maridatge de bombolles amb xocolates singulars.
La proposta començarà amb una visita interactiva on s'explicarà pas a pas com s'elabora el cava. Es viurà un tast guiat dels vins base —els vins tranquils abans de la segona fermentació— per entendre com es construeix l'ànima de l'escumós. Se seguirà tot el procés fins a arribar al moment més emocionant, on es tindrà l'oportunitat única de degollar manualment una ampolla de cava. Per aprendre com es fa, viu-ho en primera persona, i endur-se'l com a record d'una experiència singular.
La vetllada acabarà amb un maridatge sorprenent: 5 caves diferents harmonitzats amb xocolates singulars. Una proposta sensorial única i que farà redescobrir tot el potencial gastronòmic del cava.
Una experiència única entre vinyes, bombolles i xocolata.
De 18 a 21h
37€ general | 19€ de 3 a 17 anys | Gratuït de 0 a 3 anys Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Celler Miquel Pons
Web La Verema del Cava Web Celler Miquel Pons