Menjar i beure
,
2025

Vespre d'ostres i cava al Celler Carles Andreu

En el marc de La Primavera del Cava, vespre d'ostres i cava al Celler Carles Andreu, una experiència única al pati del celler, per gaudir d'un tast d'ostres del Delta de l'Ebre, maridades amb els caves de llarga criança del celler, seleccionats especialment per ressaltar-ne les millors qualitats. Una combinació perfecta per gaudir de la frescor del mar i la complexitat de les bombolles del Celler Carles Andreu.

Un expert en ostres mostrarà com obrir-les i degustar-les de manera correcta, mentre comparteix les característiques d'aquest delicat producte i les millors maneres d'apreciar-ne els matisos. A la vegada, es descobrirà per què el cava és el company ideal per a aquest producte tan especial, i com cada cava pot aportar-hi matisos únics.

Tot plegat, en un ambient relaxat i acollidor, amb música instrumental en directe per arrodonir l'experiència. Un vespre perfecte per assaborir, aprendre i compartir una experiència gastronòmica única en un entorn autèntic i ple d'encant.

Preu: 

24€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA i Celler Carles Andreu

Més informació: 

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1

Et pot interessar