Vespre d'ostres i cava al Celler Carles Andreu, La Primavera del Cava, 2025

En el marc de La Primavera del Cava, vespre d'ostres i cava al Celler Carles Andreu, una experiència única al pati del celler, per gaudir d'un tast d'ostres del Delta de l'Ebre, maridades amb els caves de llarga criança del celler, seleccionats especialment per ressaltar-ne les millors qualitats. Una combinació perfecta per gaudir de la frescor del mar i la complexitat de les bombolles del Celler Carles Andreu.
Un expert en ostres mostrarà com obrir-les i degustar-les de manera correcta, mentre comparteix les característiques d'aquest delicat producte i les millors maneres d'apreciar-ne els matisos. A la vegada, es descobrirà per què el cava és el company ideal per a aquest producte tan especial, i com cada cava pot aportar-hi matisos únics.
Tot plegat, en un ambient relaxat i acollidor, amb música instrumental en directe per arrodonir l'experiència. Un vespre perfecte per assaborir, aprendre i compartir una experiència gastronòmica única en un entorn autèntic i ple d'encant.
24€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Carles Andreu
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.