Jump to navigation
De l'11 d'octubre al 8 de desembre
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Mes de desembre
En el marc de La Primavera del Cava, vespre d'ostres i cava al Celler Carles Andreu, una experiència única al pati del celler, per gaudir d'un tast d'ostres del Delta de l'Ebre, maridades amb els caves de llarga criança del celler, seleccionats especialment per ressaltar-ne les millors qualitats. Una combinació perfecta per gaudir de la frescor del mar i la complexitat de les bombolles del Celler Carles Andreu.
Un expert en ostres mostrarà com obrir-les i degustar-les de manera correcta, mentre comparteix les característiques d'aquest delicat producte i les millors maneres d'apreciar-ne els matisos. A la vegada, es descobrirà per què el cava és el company ideal per a aquest producte tan especial, i com cada cava pot aportar-hi matisos únics.
Tot plegat, en un ambient relaxat i acollidor, amb música instrumental en directe per arrodonir l'experiència. Un vespre perfecte per assaborir, aprendre i compartir una experiència gastronòmica única en un entorn autèntic i ple d'encant.
24€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Carles Andreu
Web La Primavera el Cava