AGENDA
Arts
2015
Dimarts 16 de juny, 21:30h
  • Vilafranca del Penedès
Auditori de Vinseum

21è cicle d'audiovisuals de muntanya: Del 8b als 8.000

“Muntanyes d'història” és un títol genèric per aplegar els films que es projecten enguany al 21è Cicle d'Audiovisuals de Muntanya organitzat pel CEP. Aprofitant la celebració d'aquests 40 anys del Centre Excursionista del Penedès, el cicle es dedica a temes històrics, i per això han escollit alguns títols com “Senders del 1714-Caminant per la història”, o el documental de “Pioners”, sobre els escaladors catalans nascuts abans de la Guerra Civil. També, la pel·lícula "Valley Uprising", guanyadora del Gran Premi Vila de Torelló 2014, que repassa la història de la vall més emblemàtica de l'escalada. Tancarà el cicle en Ferran Latorre amb una conferència sobre la seva carrera alpinística des dels seus inicis fins a les ascensions actuals.
El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l'entrada es pot participar en el sorteig de material de muntanya que es fa a l'acabar la sessió.

“Del 8b als 8000 m. Una història d'imatges”. A càrrec de Ferran Latorre. Ferran Latorre farà un repàs exhaustiu i complet de totes les activitats realitzades al llarg de la seva carrera alpinística. Des de l'escalada esportiva, disciplina en la qual va aconseguir escalar la dificultat de 8b, fins a les expedicions a l'Himàlaia, amb els seus 11 vuitmils conquerits, passant per les escalades hivernals als Alps i les aventures a l'Antàrtida. L'audiovisual pretén fer un repàs de la seva vida i mostrar al seu torn totes les especialitats que actualment s'integren sota l'ampli paraigua de l'Alpinisme. També donarà un enfocament especial a les noves dimensions que per a ell ha adquirit la muntanya: la de la imatge, la de la filmació i la de la difusió d'aquest esport.

Et pot interessar

Vinyasons
Del 28 de juny al 9 d'agost
Mediona, Subirats, El Pla del Penedès, El Vendrell, Sant Sadurní d'Anoia, Olèrdola
August Rosell
Del 4 de maig al 28 de juliol
Santa Margarida i els Monjos
H2Oci
Del 25 de juny al 19 de juliol
Vilafranca del Penedès
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 29 de juny, 21:30h
Romanyà de la Selva