AGENDA
Arts
2015
Dimarts 16 de juny, 21:30h
  • Vilafranca del Penedès
Auditori de Vinseum

21è cicle d'audiovisuals de muntanya: Del 8b als 8.000

“Muntanyes d'història” és un títol genèric per aplegar els films que es projecten enguany al 21è Cicle d'Audiovisuals de Muntanya organitzat pel CEP. Aprofitant la celebració d'aquests 40 anys del Centre Excursionista del Penedès, el cicle es dedica a temes històrics, i per això han escollit alguns títols com “Senders del 1714-Caminant per la història”, o el documental de “Pioners”, sobre els escaladors catalans nascuts abans de la Guerra Civil. També, la pel·lícula "Valley Uprising", guanyadora del Gran Premi Vila de Torelló 2014, que repassa la història de la vall més emblemàtica de l'escalada. Tancarà el cicle en Ferran Latorre amb una conferència sobre la seva carrera alpinística des dels seus inicis fins a les ascensions actuals.
El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l'entrada es pot participar en el sorteig de material de muntanya que es fa a l'acabar la sessió.

“Del 8b als 8000 m. Una història d'imatges”. A càrrec de Ferran Latorre. Ferran Latorre farà un repàs exhaustiu i complet de totes les activitats realitzades al llarg de la seva carrera alpinística. Des de l'escalada esportiva, disciplina en la qual va aconseguir escalar la dificultat de 8b, fins a les expedicions a l'Himàlaia, amb els seus 11 vuitmils conquerits, passant per les escalades hivernals als Alps i les aventures a l'Antàrtida. L'audiovisual pretén fer un repàs de la seva vida i mostrar al seu torn totes les especialitats que actualment s'integren sota l'ampli paraigua de l'Alpinisme. També donarà un enfocament especial a les noves dimensions que per a ell ha adquirit la muntanya: la de la imatge, la de la filmació i la de la difusió d'aquest esport.

Et pot interessar

Dissabte 21 de setembre, 20h
El Vendrell
Escena Penedès
Del 19 al 22 de setembre
Vilafranca del Penedès
La Verema del Cava
Del 23 d'agost al 29 de setembre
Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Santa Fe del Penedès, Avinyonet del Penedès
Dissabte 28 de setembre, 10h
Sant Pere de Riudebitlles
CavaTast
Del 4 al 6 d'octubre
Sant Sadurní d'Anoia
Exposició 'Mercader-Miret: l'ofici d'artista'
Del 23 d'agost al 20 d'octubre
Vilafranca del Penedès