Música
,
2017
Dissabte 8 de juliol, 23h
Plaça Jaume I
Vilafranca del Penedès

Banc Sabadell Vijazz Penedès. The JB’s – James Brown Original Band

Sota la direcció musical des de 1976 del trombonista Tyrone Jefferson, un dels artífexs de l’espectacular so de la banda de soul i funk més brillant del món, l’espectacle ofereix el repertori íntegre dels con­certs de James Brown.

Horari: 

23:00h

Sinopsi: 

Com a derivat del jazz, el funk és la festa del ritme per excel·lència. I si es tracta de funk no hi ha en el panorama actual cap banda més legitimada que la que manté viva el llegat del padrí del gènere, James Brown. Sota la direcció musical des de 1976 del trombonista Tyrone Jefferson, un dels artífexs de l’espectacular so de la banda de soul i funk més brillant del món, l’espectacle ofereix el repertori íntegre dels con­certs de Jambes Brown. Tretze músics en escena amb una secció de metalls imponent on hi sobresurt la figura del trombonista Fred Wesley i amb la veu carismàtica i poderosa de Marta High, vocalista de JB’s des de 1964.

Aquest projecte, l’únic avalat i recolzat per la família de James Brown mit­jançant la James Brown Family Foun­dation, compta també amb Danny Ray, mestre de cerimònies de James Brown des de 1960, el baixista Fred Thomas i el bateria Tony Cook, secció de ritme original de The JB’s des de 1976. Al seu costat s’hi uneixen un farcell de músics impressionants, a més de la veu de Cynthia Moore, que és tota una revela­ció. Tots els ingredients necessaris per a convertir aquesta nit en una vetllada tan trepidant com inoblidable en nom del que segueix sent, tot i la seva mort, el padrí del funk.

Programa: 

http://vijazzpenedes.com/programa/?action=tribe_list&tribe_paged=1&tribe-bar-date=2015-06-27

Preu: 

Entrada gratuïta

Fitxa tècnica: 

Danny Ray – the Capeman/Emcee
Chris Rob – veu
Martha High – veu
Fred Wesley – trombó
Tyrone Jefferson – trombó
Jeff Watkins – saxo
Fred Thomas – baix
Hollie Ferris – trompeta
Joe Collier – trompeta
Tony Cook – bateria
Cynthia Moore – veus
George «Spike” – percussió
Keith Jenkins – guitarra

Organitza: 

Tastavins Penedès
Patrocina: Banc Sabadell i Ajuntament de Vilafranca

Més informació: