Arts
,
2016
Dissabte 22 d'octubre, 17h
Diversos espais
Vilafranca del Penedès

Big Draw: La festa del dibuix

El Big Draw arriba a Vilafranca amb sis tallers gratuïts per a tothom de la mà del Centre d'Expressió Plàstica Zig Zag, Escola Municipal d'Art Arsenal, Col·lectiu d'Il·lustradors Gargot i Matinals de Dibuix Domèstic i amb el suport de l'Ajuntament.

Els espais i tallers seran:

- Plaça del Campanar. Les Matinals de Dibuix Domèstic oferiran el taller ‘Màquines primigènies de dibuix de tracció humana', amb Marta Peribàñez i Elisabet Rius, amb qui els participants podran explorar i inventar diverses eines per dibuixar.

- Plaça de Santa Maria. Taller de descoberta de la tècnica mixta, a càrrec de Zig Zag Centre d'Expressió Artística, un taller de dibuix de gran format amb anilines i ceres.

- Pati de la Capella de Sant Joan. L'escola municipal d'art Arsenal dirigirà el taller ‘Crea traç en xarxa', un taller de dibuix amb les eines de les noves tecnologies. El resultat es compartirà a la xarxa a través de l'etiqueta d'instagram #thebigdrawvilafranca

- Carrer d'en Coll. Taller de graffiti, a càrrec de Joan Ramon Buisan i Marta Povez del col·lectiu Gargot, amb temàtica cinematogràfica. S'utilitzaran espais per fer un mural a la paret del darrera de l'antic cinema Bogart.

- Claustre de Sant Francesc. Anna Mongay, Muntsa Gonzàlez i Eva Sans del col·lectiu Gargot plantegen el taller de dibuix ‘Dibuixem a través de la finestra', on els participants dibuixaran amb pintures i retoladors damunt d'un plàstic, penjat entre les columnes del Claustre, el que veuen a l'altre costat .

- Palau Baltà. ‘Galeria de retrats' és un taller per perdre la por a dibuixar un retrat. Ricard Aranda, Sònia Cabestany i Mercè Galí, del col·lectiu Gargot, dirigiran aquest taller que exposarà el treball resultant com si d'una galeria d'art es tractés.

  • imatge de control 1per1