Música
,
2017
Dissabte 15 d'abril, 20:30h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Concert de Chicuelo i Mezquida

Un dels pianistes més prometedors de l’escena jazzística, Marco Mezquida, coincidirà a l’escenari amb el guitarrista de referència del panorama flamenc, Juan Gómez “Chicuelo”. Serà el dissabte 15 d’abril, a les 20:30h, a l’Auditori Pau Casals, dins de la programació de Jazz a l’Auditori.

Marco Mezquida i Juan Gómez, Chicuelo, es troben, no es pregunten d'on vénen. Dos que sonen, que respiren en un idioma anomenat art, conversen i conversen des de tecles i des de cordes. Una trobada que promet injectar nova vida als temes de Marco Mezquida i Chicuelo per transitar pels camins musicals més variats. Històries quotidianes, fresques, introspectives i accessibles. Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils. Una intersecció marcada per l'autenticitat, l'admiració mútua i l'entrega absoluta a la música.

Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo.

Marco Mezquida: músic total, rotund, creador d'un pianisme únic, que s'enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l'escena europea.

Aquests dos grans de la música, parlaran a l’escenari de l’Auditori Pau Casals, acompanyats del percussionista Paco de Mode. Un diàleg de gran bellesa musical per al Jazz a l’Auditori.

 

CONCURS

Sortegem una entrada doble. Participa-hi! (Concurs obert fins el 12 d'abril a les 19h)

 

Preu: 15€ | 12€

Descomptes: alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, socis de l’Associació Musical Pau Casals, socis dels Amics de l’Orgue, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades: Anticipades online | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h.
També a la taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació

http://temporada.cat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1