Música
,
2016
Dissabte 17 de desembre, 20:30h
Auditori de Vinseum
Vilafranca del Penedès

Cicle de jazz a Vinseum 'Miguel Fernández'

Al darrer concert de l'any organitzat pel Jazz Club Vilafranca, ens visita la formació Miguel Fernández Quartet, liderada pel saxofonista navarrès Miguel Fernández. El quartet ens presentarà el seu treball 'Ocean blood' (Fresh Sound New Talent, juliol 2015), que ha tingut molt bona acollida per crítics i revistes musicals.

Originalment es va enregistrar en format quintet amb Marco Mezquida al piano i Jason Palmer a la trompeta. A Vilafranca vindrà acompanyat per tres grans músics: Masatoshi Kamaguchi al contrabaix, Pascal Morente al piano i David Xirgu a la bateria, que repeteix visita aquesta tardor i que estem encantats de gaudir de la seva presència. Tots els temes són composats i arranjats pel mateix Miguel Fernández.

Aquest concert està patrocinat per Caves Nadal, amb un tast de vi blanc Nadal X Vermell 2015 i de Torrons Garcia Sirvent, que contribuirà amb un tast dels seus productes. 

Més informació: 661 335 941 o bé www.jazzclubvilafranca.cat
Venda d'entrades: Dijous de 18 a 20h a les taquilles del Teatre Cal Bolet amb descompte de 2€ | 1 hora abans del concert al vestíbul de Vinseum.
Nota: Els Amics de Vinseum gaudeixen d’un descompte de 2€ sobre el preu de l’entrada a totes les sessions celebrades a l'Auditori (caldrà que acreditin la seva condició d'Amics mostrant el seu carnet de soci en el moment de comprar l'entrada).

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1