Música
,
2017
Diumenge 30 d'abril, 19h
La Cisterna
Vilafranca del Penedès

Concert amb David Viñolas Trio

Vespre de jazz i poesia amb David Viñolas Trio a La Cisterna. L'inquiet músic i bateria David Viñolas, membre de diversos grups i projectes musicals, ens presenta el seu treball més personal, 'Cap al capvespre'. Juntament amb Albert Bartolomé als saxos i Aleix Forts al contrabaix, Viñolas durà a La Cisterna un repertori propi que en els darrers tres anys ha recorregut cicles, clubs i festivals de jazz amb una gran resposta per part del públic.

En l’espectacle, a més, s’intercalen la música i la poesia. Viñolas ha escollit una sèrie de poemes que parlen del capvespre i que han estat enregistrats per diverses veus que, en el transcurs del concert, es van intercalant o formant part de la música, tot lligant i recreant una atmòsfera íntima i especial. Al mateix temps, i de forma gradual, la intensitat lumínica es va esvaint fins arribar a la foscor.

La música que ens ofereix aquest trio té diferents girs i textures, passant pel swing, el groove, el free i la improvisació col·lectiva, utilitzant ritmes i compassos més propis d’altres estils, sempre investigant, arriscant i cercant nous colors. La comunicació, el talent i l’energia dels tres músics fa que no hi hagi un concert igual. Durant el concert es podran escoltar temes del disc que majoritàriament són composicions del propi Viñolas, del saxofonista Albert Bartolomé i alguna versió o standard arranjats per aquesta formació.

Preu: 10€ | 8€ Amics de La Cisterna
Reserva d'entrades: lacisterna@lacisterna.cat o per whatsapp al 6606687324

  • imatge de control 1per1