Música
,
2016
Diumenge 12 de juny, 18h
Parc del Pont Nou
Sant Pere de Riudebitlles

Concert 'Cesk Freixas + EMAP'

Festival de música folk, poesia i cançó d'autor a la Vall del Mediona-Riudebitlles. Aquest serà el primer concert amb Cesk Freixas que comptarà amb la participació de l’Escola de Música de l’Alt Penedès. La Vall del Mediona-Riudebitlles, situada al nord de la comarca de l'Alt Penedès, viu intensament el contacte amb l'entorn rural, i aprofita el seu riu per establir un vincle únic, per aquest motiu, l'acte se celebrarà al Parc Natural del Pont Nou de Sant Pere de Riudebitlles. 

Parlar de música folk, poesia i cançó d'autor és parlar de territori, en la mesura que entenem que es tracta de gèneres culturals autòctons del nostre país. La idea del festival és una proposta del cantautor riudebitllenc Cesk Freixas. A banda de la seva activitat musical professional, està molt interessat en promoure la vida cultural al seu poble i a la Vall. Forma part de la comissió organitzadora de la Trobada de Cançó d'Autor dels Països Catalans, que es realitza, des de fa 11 anys, a Sant Pere de Riudebitlles el primer dissabte d'agost i amb el suport de l'ajuntament.

Com a prèvia al concert, podrem sentir una actuació del grup NKaputxats Jazz-Band, format per alumnes de l’EMAP d’11 a 16 anys i dirigits pel músic Esteve Rodríguez. Seran els vents d’aquesta formació que també participaran durant el concert acompanyant alguns dels temes del Cesk Freixas, engendrant així una col·laboració que esdevé una experiència plena de riquesa per aquests estudiants de música.

*Organitza: Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles Escola de Música de l'Alt Penedès i Cesk Freixas

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1