AGENDA
Música
2017
Divendres 19 de maig, 00h
  • Vilafranca del Penedès
El Forat del Pany

Concert de Los Stompers

Format cap a finals dels 90 a Barcelona, el grup post-irlandès Los Stompers es ja una formació de referència en el panorama musical català. Una banda que, evolucionant des del folk irlandès cap a una proposta més personal, ha perfilat el concepte del BIS (Barcelona Irish Sound), es a dir, música irlandesa del canvi de segle i lluny de casa. Tota una innovació en la barreja d’estils, perforada per una bona carga d’humor irònic.

L'any 2013, Los Stompers presenten el seu projecte 'The Harold Spencers', un àlbum que mostra l’evolució de la banda d’un Irish-Folk cap a un so Indie-Folk. Aquest canvi neix de la combinació de nous elements (com la guitarra elèctrica, el baix i la bateria) amb els “antics companys” com la mandolina, el banjo o el violí. L’àlbum ens ofereix 11 cançons que contenen una rica selecció de temes; alguns amb un profund significat sociopolític mentre que altres són emocionals o ironitzen sobre l’estat de la societat avui en dia.

Al 2017 la banda llança el seu sisè disc, 'Life is Elsewhere', un disc per deixar-se endur i perdre’s entre faules i mitologia celta per després retrobar-se amb un mateix. 

Reserves per sopar: 93 892 42 36
Entrada gratuïta
El Forat del Pany

Et pot interessar

Diumenge 15 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 28 de març, 22:30h
Lleida
Diumenge 1 d'abril, 19h
L'Escala
Pawn Gang
Dissabte 24 de març, 22h
Tàrrega
Del 13 de juliol al 29 d'agost
Calella de Palafrugell
La iaia
Dissabte 24 de març, 23h
Reus
Demarco Flamenco
Divendres 27 d'abril, 21:30h
Tarragona