AGENDA
Música
Divendres 19 de maig, 00h
2017
El Forat del Pany
  • Vilafranca del Penedès

Concert de Los Stompers

Format cap a finals dels 90 a Barcelona, el grup post-irlandès Los Stompers es ja una formació de referència en el panorama musical català. Una banda que, evolucionant des del folk irlandès cap a una proposta més personal, ha perfilat el concepte del BIS (Barcelona Irish Sound), es a dir, música irlandesa del canvi de segle i lluny de casa. Tota una innovació en la barreja d’estils, perforada per una bona carga d’humor irònic.

L'any 2013, Los Stompers presenten el seu projecte 'The Harold Spencers', un àlbum que mostra l’evolució de la banda d’un Irish-Folk cap a un so Indie-Folk. Aquest canvi neix de la combinació de nous elements (com la guitarra elèctrica, el baix i la bateria) amb els “antics companys” com la mandolina, el banjo o el violí. L’àlbum ens ofereix 11 cançons que contenen una rica selecció de temes; alguns amb un profund significat sociopolític mentre que altres són emocionals o ironitzen sobre l’estat de la societat avui en dia.

Al 2017 la banda llança el seu sisè disc, 'Life is Elsewhere', un disc per deixar-se endur i perdre’s entre faules i mitologia celta per després retrobar-se amb un mateix. 

Reserves per sopar: 93 892 42 36
Entrada gratuïta
El Forat del Pany

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Nota
Divendres 2 de febrer, 21h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida
Dissabte 20 de gener, 18h
Torroella de Montgrí
Los Mambo Jambo
Divendres 16 de febrer, 22:30h
Tarragona
Dissabte 27 de gener, 23h
Salt
Muchacho & Los Sobrinos
Dissabte 27 de gener, 23h
Les Borges Blanques
This is rock
Dissabte 27 de gener, 22:30h
Lleida