Música
,
2017
Divendres 9 de juny, 00h
El Forat del Pany
Vilafranca del Penedès

Concert de Rata & The Whiteys

Rata & The Whiteys és el nou projecte del mc Rata EAP, component del grup de rap EAP Crew, juntament amb la banda The Whiteys. El grup es crea amb el propòsit de re-formular les cançons de la primera maqueta en solitari de Rata EAP, titulada 'Fe de Ratas', traslladant-les a una proposta interpretada amb músics en directe. A l’hora també té l’objectiu de crear nous temes propis i portar-los al directe defensant-los en viu.

Els membres de 'The Whiteys' provenen de diferents estils, recorreguts i influències musicals diferents entre si com l'ska, el latin, el jazz fusió ,el rock'n'roll o el funk. Aquesta mescla acaba resultant en un so fresc, innovador, amb tocs electrònics i de sintetitzadors però mantenint el so i essència del rap.

La barreja de temes anteriors versionats, amb els nous creats integrament per la banda, fa que els primers agafin un aire diferent i que es complementin i encaixin com un engranatge perfecte amb els nous, creant aixi una atmosfera homogènia. Això també és degut al fet de reproduir les bases de les cançons amb instruments, cosa que facilita i accentua la tasca de transmetre sensacions i sentiments al públic, que és l’objectiu principal de Rata & The Whiteys. Tot això juntament a les lletres carregades de metàfores, referències i simbolismes de Rata EAP creen la perfecte simbiosi entre classicisme i modernitat sense encasellar-se en cap dels dos extrems. Rap de tota la vida com no l'havies escoltat mai.

Reserves per sopar: 93 892 42 36
Entrada gratuïta
El Forat del Pany

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1