AGENDA
Música
Smoking Souls
2015
Divendres 24 d'abril, 23h
  • Vilafranca del Penedès
Casal Popular de Vilafranca

Concert de Smoking Souls

Els valencians Smoking Souls seran el divendres 24 de maig al Casal Popular de Vilafranca del Penedès presentant el seu nou disc 'Nòmades'. Després d'un any recorrent el País Valencià amb el seu primer disc, els de Pego fan ara un pas de gegant. “Melodies que apunten a les emocions, guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió, lletres que reconstrueixen l'èpica del dia a dia”, així els descriu el seu segell discogràfic Propaganda pel Fet.

Els de la Marina Alta són representants d'una generació de joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la explorant els territoris ocults de la música. 'Nòmades' és un disc amb 11 cançons positives, teixides per lletres personals i socials.

El Casal Popular aposta per la música en directe i pels grups emergents dels Països Catalans que, com Smoking Souls, s'estan fent un lloc en el panorama musical i social del país. Després de cinc mesos de la seva obertura, la seu del Casal Popular i el seu espai gastronòmic La Mà Negra han acollit ja altres cites musicals amb artistes com Marcel Pich cantant Guillem d'Efak, Eina, Filibusters, Ceps Machine, Diego Paqué o la Rondalla de Sofia de la Ribera.

Preu: 3 euros
   
Si voleu saber com sonen, aqui teniu el videoclip d'un dels temes del darrer disc!

Et pot interessar

I’m a Soul Woman, gospel, jazz, rhythm & blues,  soul 
Divendres 28 juny, 00:15h
Banyoles
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dissabte 6 de juliol, 22h
Peralada
Dissabte 22 de juny, 19h
Sant Martí d'Empúries
Dissabte 13 de juliol, 22:30h
Platja d'Aro
Dies 11 i 12 de juliol
L'Escala
Imatge de Pau Alabajos, que oferirà un concert al Talarn Music Experience
Dissabte 21 de setembre, 21h
Talarn
Divendres 9 d'agost, 22h
Peralada