Música
,
2016
Diumenge 6 de març, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Concert 'Joan Chamorro presenta Marc Martín' (Festival de Música i Veu)

Joan Chamorro ens presenta l’últim dels excel·lents músics sorgits des de la plataforma de la Sant Andreu Jazz Band. Es tracta de Marc Martín, pianista que va formar part de la banda des de 2009 a 2014.
En aquesta nova proposta, Joan Chamorro i Marc Martín faran una passejada pel jazz clàssic acompanyats d’Andrea Motis i d’Esteve Pi. Començaran el recorregut pet temes dels anys 20, com un dixieland de l’època The Sheik of Araby, fins arribar als anys 60 amb una preciosa bossa nova portuguesa, composta pel gran Jobim, Insensatez. A banda, també hi trobarem temes inspirats en autèntics mites com Stan Getz, Miles Davis, Oscar Peterson i Ella Fitzgerald.

Joan Chamorro, contrabaix i saxos
Marc Martin, piano
Andrea Motis, trompeta, saxo i veu
Esteve Pi, bateria

Tast de comiat: Els assistents són convidats, en finalitzar el concert, a una degustació de cava i catànies, que se servirà a la Sala d'exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer.

Preu entrada: 10 €
Es poden adquirir al portal www.topticket.cat o a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer, els dijous, divendres i dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

  • imatge de control 1per1