Música
,
2016
Divendres 8 d'abril, 21h
Teatre Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Concert 'Maïa Vidal'

Maïa Vidal va néixer als Estats Units, filla de pare franco-espanyol i mare germano-japonesa en l’actuatitat resideix entre Barcelona i París. Artista visual, cantant, compositora i instrumentista Maïa Vidal ha creat un nou estil, l’eclecto-pop. I és que, com la seva història vital, la seva música sorgeix d’una mescla eclèctica de gèneres: folk, electrònica, pop,world music... Després de viatjar pel món de gira amb els seus dos primers discos, 'God is my bike' (Crammed Discs, 2011) i 'Spaces' (Crammed Discs/Karonte, 2013), la jove cantautora presenta un nou treball, 'You’re the Waves' (Crammed Discs, 2015).

En aquest tercer treball Maïa vidal ens ofereix la seva personal interpretació sobre un tema universal: les històries d’amor. Un disc carregat del seu estil personal i de melodies sublims. Sens dubte, el disc més aconseguit de la carrera de la jove cantautora americana. Un disc únic, sensual i fresc que conté una de les cançons de l’estiu Our Place, banda sonora de la campanya d’Estiu 2015 d’Estrella Damm i de Vale, el curtmetratge dirigit per Alejandro Amenábar.

FITXA ARTÍSTICA
Teclat, autoarpa i veu: Maïa Vidal
Baix i electrònica: Giovanni Cultrera

Per saber-ne més! Després del concert hi haurà tertúlia amb Maïa Vidal. Anirà acompanyada d'una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Preu entrada: 14€ anticipada | 16€ a taquilla
Compra les teves entrades aquí.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1