Música
,
2016
Dissabte 30 d'abril, 22h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

Concert 'Quimi Portet'

La programació del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell inclou també propostes musicals com la del 30 d'abril amb Quimi Portet.

Desprès del puntual retrobament de Los Burros i Los Ràpidos en estudi i en directe, Quimi Portet reprèn la seva carrera en solitari i ens presenta el seu novè àlbum. Part fonamental del Col·lectiu Eternity, amb Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver (Premi ARC a la millor gira per teatres del 2015), Portet està en òrbita i ho demostra amb un nou repertori a l’alçada de la seva llegenda. Un genuí creador de cançons que desborda talent i sentit de l’humor en un concert absolutament imperdible.

Quimi Portet (veu i guitarra), Antonio Fidel (baix), Jordi Busquets (guitarra) i Xarli Oliver (bateria)

Preu entrada: 13€ | 10€

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Venda i reserva d’entrades: www.ticketea.com | Regidoria de Cultura 977665684, de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

  • imatge de control 1per1