Música
,
2016
Dissabte 20 d'agost, 19:45h
Jaciment de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès

Concerts de lluna plena a la Font de la Canya

L’activitat l’organitza el Centre d’Estudis Cossetans, amb el tàndem format pel director de les excavacions Dani López i la dinamitzadora cultural Rosa Vendrell. L’objectiu principal és apropar-vos el jaciment ibèric de la Font de la Canya, origen de la vinya. En aquesta ocasió, hi ha dues opcions a triar.

Opció A: trobada a la Casa de Colònies Sant Pere d'Avinyó a les 19:45h. Inici de la passejada per visitar el jaciment cap a les 20h.

Opció B: trobada a la Casa de Colònies Sant Pere d'Avinyó a les 21:30h per veure el concert i sopar (cadascú se'l porta).

Després, es podrà gaudir de la nit de lluna plena amb música ambient del duet d'arpes d'Esther Pinyol i Caterina del Cerro. 

Les dues arpistes han actuat per separat al jaciment de la Font de la Canya i enguany oferiran un concert a dúo a l’interior de l’església d’Avinyó. Algunes peces separadament i d’altres en format duet. Totes dues són del Garraf. Esther Pinyol forma part de l’Orquestra Camera Musicae de Tarragona i col·labora amb orquestres com l’Orquestra Clàssica Nacional d’Andorra, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà o l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Caterina del Cerro és professora d’arpa de l’Escola de Música Claudefaula de Girona. Forma part del grup Moixaina com a arpista i cantant, conjunt de música de tradició catalana i celta. Ha actuat al cicle Sitgesestiu Cultural 2015.

Contacte i reserves: 650 473 639 o fontdelacanya@gmail.com.

Aportació: persones adultes 12€, prèvia reserva | menors 16 anys: 5€.

*Organitza: Centre d’estudis Cossetans, amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, la Cooperativa d’Iniciativa Social Actua, i la col·laboració d’empreses del municipi.

  • imatge de control 1per1