Menjar i beure
,
2015
Dimarts 19 de maig, 19h
Celler Avgsvts Forvm

Corecuinà, art, cuina i vi

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

El col·lectiu Terra i Taula conjuntament amb l’artista Japonés Wataru us proposem una segona edició de Corecuinà al Celler Avgsvts Forvm del Vendrell. Una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru.

Aquest any l’estil de l’activitat serà diferent i alhora innovador en què creiem que no deixarà a ningú indiferent. La idea d’aquest acte és que els cuiners prepararin una elaboració amb LA PRIMAVERA com a concepte d’inspiració.  A partir d’aquest moment el mestre i artista Wataru començarà a dibuixar un quadre in-situ en el mateix celler inspirant-se en aquestes elaboracions. A més, aquesta obra la plasmarà en un quadre fet amb xocolata i que pintarà amb colorant alimentari i ingredients naturals que aportaran textures i volum al quadre. Se’ns dubte serà una proposta única i nova que no us podeu deixar perdre.

A més de veure el mestre en acció podrem tastar les elaboracions fetes pels cuiners maridats amb els vins del cellers Avgvsvtvs.

L’activitat és una experiència oberta al públic amb places limitades, feu la reserva a info@terraitaula.cat

Preu: 15 Euros per persona

Degustacions: (salades)

Menestra de fruites, sopa de tomàquet, formatge Marvall i oli Torclum – Restaurant Ull de Llebre (Bisbal del Penedès),

Sopa freda d’ametllons, sardina, flors i fonoll marí – Lo Mam (Segur de Calafell),

Peix espasa de Vilanova fumat, nespres, gengibre, cilantre i flors de primavera – Restaurant Vell Papiol (Calafell)

Ingredients comestibles i quadre fet de xocolata perquè l’artista Wataru pugui fer l’obra Corecuinà -Pastisseria l’Obrador (El Vendrell)

Degustacions maridades amb Vins dels cellers Avgsvts.

 

Però que és Corecuinà?

"Va ser al principi de la primavera del 2007. A Catalunya. WATARU i jo estavem a l’espai artístic i d’events “El Prat Verd”, que està a una hora amb cotxe des de Barcelona. Estavem disfrutant del menjar amb responsables de l’espai. Quan girava el cap, un paó estava corrent sobre la gespa! Aquesta sorpresa li va estimular a WATARU. Al mateix lloc on estava el paó, va començar a dibuixar un ocell.
A Japó hi ha especies d’ ocells que viuen dins l’aigua, que es diuen “kuina”. “CORECUINÀ” ve de la “cuina en català. Foneticament “Corecuinà” sona “Menja això” o “Aquesta és kuina” per als japonesos. “CORECUINÀ” és la mascota que va neixer de la gastronomia i l’art. “Gaudir i tenir cura de la gastronomia que és font de la vida”!"

http://terraitaula.cat

Leaflet | © OpenStreetMap contributors CC-BY-SA,
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1