Arts
,
2016
Dissabte 22 d'octubre, 19:30h
La Pedrera (Barri de Can Sala)
Subirats

Corpologia 25. La festa final + Exposició de l'obra de Lesley Yendell

L'artista Lesley Yendell exposa els seus dibuixos al lloc on treballa, l'antic espai per a calçotades La pedrera, al barri de Can Sala de Subirats. Yendell convidarà altres artistes per a fer una performance amb motiu de l'exposició.

Hi participaran, a més de la mateixa Yendell: Rotnip (Bricofília 2.0), Mireia Zantop (Per se), Denys Blacker (Sofre), Montse Seró (Eixugar), Paloma Orts (Gràcies), Marta Vergonyós (...Fi...), Graciela Contreras (ST), Adelaida Maresca (Ajobo), Juliette Murphy (I Fil Liminal), Ona Mestre (Tronc Arbolat I), Melina Peña (Eterno Retorno), Susana Pruna (Cos-Cos en UTM), Marina Barsy Janer x Isil Sol Vit (ST), Carlus Camps (4' de la conclusió 3') i Natàlia Espinet (Ending Sojourn in Landscape).

La vetllada també inclourà les accions a distància de Sabina Vilagut (A Re-Veu-Re), Joan Casellas (Mimesis Telepatica Relativa) i Carla Clarí (Carta a Corpologia). 

Coneix més sobre el projecte Corpologia aquí.

La mostra de dibuixos de Lesley Yendell es pot visitar durant el mes d'octubre concertant visita prèvia a través del web de l'artista.

Més informació

  • imatge de control 1per1