Cuina bàsica vitampleni

A Vitampleni engeguen un curs de cuina bàsica. L’objectiu és donar nocions bàsiques de la cuina per a persones que pràcticament no han cuinat gens però ara tenen la necessitat o la voluntat d’aprendre’n. Es farà una cuina senzilla i fàcil, per cada dia i sobretot, molt saludable! El curs consta de dues parts i es fa una classe al mes. Les classes són els dimarts a les 18:30h a 20h.
CUINA BÀSICA 1:
28 de febrer: Menjar equilibrat i el mètode plat. Aliments energètics, els carbohidrats: Pasta, cous cous i rissoto (arròs).
28 de març: Higiene bàsica a la cuina. Proteïna animal: truita, salmó a la planxa, pollastre rostit.
18 d'abril: Vitamines dels aliments. Verdures: saltejat, al vapor, escaldat i brou (caldo).
23 de maig: Organitzar-se a la cuina. Proteïna vegetal: crema llenties, estofat mongetes, hummus, amanida cigrons.
Més informació: http://vitampleni.cat/curs-cuina-basica/
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.