Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
A Vitampleni engeguen un curs de cuina bàsica. L’objectiu és donar nocions bàsiques de la cuina per a persones que pràcticament no han cuinat gens però ara tenen la necessitat o la voluntat d’aprendre’n. Es farà una cuina senzilla i fàcil, per cada dia i sobretot, molt saludable! El curs consta de dues parts i es fa una classe al mes. Les classes són els dimarts a les 18:30h a 20h.
CUINA BÀSICA 1:
28 de febrer: Menjar equilibrat i el mètode plat. Aliments energètics, els carbohidrats: Pasta, cous cous i rissoto (arròs). 28 de març: Higiene bàsica a la cuina. Proteïna animal: truita, salmó a la planxa, pollastre rostit. 18 d'abril: Vitamines dels aliments. Verdures: saltejat, al vapor, escaldat i brou (caldo). 23 de maig: Organitzar-se a la cuina. Proteïna vegetal: crema llenties, estofat mongetes, hummus, amanida cigrons.
Més informació: http://vitampleni.cat/curs-cuina-basica/