Arts
,
2016
Del 18 al 22 de maig
Vinseum
Vilafranca del Penedès

Dia Internacional dels Museus al VINSEUM

El Dia Internacional dels Museus (DIM) se celebra anualment el 18 de maig. És un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat. L’edició d’enguany està dedicada al tema 'Museus i Paisatges Culturals', tot reconeixent el paper que juguen els museus en l'educació i l'enriquiment de les cultures, els intercanvis culturals, i en la interrelació i la cooperació dels diferents pobles del món. 

Amb aquest missatge de fons VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya s'afegeix a la celebració amb jornades de portes obertes, nit blanca i molt més.

PROGRAMA:
Dimecres 18 de maig
Primera jornada de portes obertes | De 10 a 19h

Divendres 20 de maig
Cinema de museus. 19h | Projecció de la pel·lícula Informe general II - En nou rapte d'Europa, del cineasta Pere Portabella. Sala Zazie de Vilafranca. Amb la col·laboració de CineClub vilafranca.

Dissabte 21 de maig
Segona jornada de portes obertes | De 10 a 00h, de forma ininterrompuda, el Museu estarà obert per a tots aquells que vulguin visitar-lo i veure'l a la llum del sol o de les estrelles.

Visites guiades a l'exposició permanent | A les 10, a les 16 i a les 20h
Accés lliure

Tast sub-21: Un tast organitzat per joves i adreçat en exclusiva als joves | A les 19h, a la terrassa del Vinseum
Preu: 5€
Activitat adreçada en exclusiva a joves de 18 a 21 anys. Places limitades. Amb reserva prèvia: contactar via WhatsApp al 650 859 993, o per email a vinseum@vinseum.cat 

Diumenge 22 de maig
Tercera jornada de portes obertes | De 10 a 14h

Visites a les reserves de VINSEUM | A les 11h i a les 12h
Accés lliure. Places limitades. És imprescindible fer reserva prèvia a vinseum@vinseum.cat