Activa't
,
2015
Divendres 20 de novembre,
Societat La Principal
Vilafranca del Penedès

Economia social: Trending topic?

Xavier Sala Martín parlarà d’economia social amb Mas Albornà el proper divendres 20 de novembre.

Amb el nom Economia social: Trending topic? la Fundació Mas Albornà organitza una taula rodona per debatre el fenomen dels projectes i iniciatives de base social que actualment estan aflorant a l’economia, amb la finalitat de concloure si es tracta d’una conjuntura econòmica o bé una tendència amb llarg recorregut així com si aquests són exitosos.

Partint d’una xerrada inicial impartida per un economista expert i reconegut com és el Professor Xavier Sala Martín (on explica el seu punt de vista sobre aquesta qüestió) es dóna veu a quatre ponents provinents dels diferents àmbits que intervenen en l’impuls d’un projecte de base social: administració pública (Xavier López, director General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom), escola de negocis, inversors (Josep Biosca, SHIP2B) i casos d’èxit (Toni Espinal, AMPANS). Tots ells expliquen què s’està fent des de les seves àrees i com veuen el futur i el present d’aquestes iniciatives.

L’objectiu és generar tertúlia entre els diferents agents i fer-la propera, amena i interessant per al públic assistent, el qual tindrà també l’oportunitat de participar-hi a través de preguntes als tertulians.

Aquest és un dels darrers actes emmarcats en la celebració de la capitalitat de la cultura catalana per part de Vilafranca del Penedès i tindrà lloc el proper divendres dia 20 de novembre a les 20h a la Societat La Principal (Rambla de Nostra Senyora, 37 de Vilafranca del Penedès).

Es tracta d’un acte gratuït i obert al públic però amb un aforament limitat. És per aquest motiu que des de Mas Albornà es demana confirmar assistència trucant al 902 19 11 04 o enviant un mail a comunicacio@masalborna.org

Per què una tertúlia sobre projectes socials?

Mas Albornà és una Fundació que treballa per la generació d’oportunitats a persones amb discapacitat i trastorn mental així com persones en risc d’exclusió. L’impuls de projectes i iniciatives que comptin amb les persones com eix central i que cerquin tenir èxit són el repte d’aquesta organització penedesenca. I és en aquest context, que organitza aquesta taula rodona.

  • imatge de control 1per1