Espectacles
,
2016
Dissabte 9 d'abril, 22h
Casal - Societat La Principal
Vilafranca del Penedès

Espectacle 'Lo mejor de Pepe Rubianes'

L’espectacle és tot un èxit a Barcelona amb més de 30.000 espectadors, que o bé recorden o bé descobreixen, l’humor canalla del llegendari actor galaico català que ens deixava al març de 2009. Tancareu els ulls i us semblarà tornar a ser al Casal la darrera nit que Pepe Rubianes hi va actuar Pepe Rubianes va morir l'1 de març de 2009. Ara, set anys després, des del teatre Casal volen recordar-lo amb l'espectacle ‘Lo mejor de Pepe Rubianes'.

‘Lo mejor de Pepe Rubianes' és un homenatge en viu i en directe a un còmic que va traspassar les fronteres del cor dels espectadors per quedar-se a la seva memòria. A través de les seves històries, farem un recorregut per alguns dels seus millors espectacles, des de ‘Pay-Pay' a ‘Rubianes, solamente', passant per ‘Scumm', pretenem mantenir viu el seu llegat. Un llegat que va més enllà del fenomen popular que en els darrers anys de la seva carrera li va donar la fama i va aconseguir omplir el Club Capitol de Barcelona durant deu anys.

L’espectacle que pujarà a l’escenari del Casal és una producció centrada en la recuperació dels millors monòlegs de Pepe Rubianes i per tal d'aconseguir aquest repte, compta amb un actor de primera línia, Ferran Terraza, i la direcció d'un equip molt vinculat a Pepe. De nou, l'actor que assumeix la personalitat de Rubianes, des d'un respecte profund per la seva figura i art, fa una imitació exacta de la seva dicció, gesticulació i tics, a més, de la seva gràcia natural. Un espectacle que recupera els millors monòlegs de Pepe, com "La gestación, Los huevos, Amor joven, Hipoteca, Chicken now, Las tapas, Los códigos, El público, ... " i la incorporació d'altres històries inèdites. ‘Lo mejor de Pepe Rubianes’ és una aposta clara que recupera l’essència del gran actor, artista i humanista Galaico Català, algú que ens va fer feliços tantes vegades al Casal i que ara tenim l’oportunitat de recordar altre cop damunt l’escenari, perquè no volem oblidar al gran mestre. La direcció és de Walter Cots.

Venda en línia aquí | Venda anticipada a les oficines del Casal, de dimecres a divendres de 17 a 20h. | Venda a taquilles el dia de l'espectacle des d'una hora abans de l’inici de la representació.

  • imatge de control 1per1