Arts
,
2016
Del 14 d'octubre al 13 de novembre
Capella Sant Joan
Vilafranca del Penedès

Exposició '50 anys pintant', de Pere Lluís Via

Amb el títol '50 anys pintant', el pintor vilafranquí Pere Lluís Via celebra la seva trajectòria amb una exposició a la capella de Sant Joan. L'exposició recull un seguit de quadres de grans dimensions, realitzats específicament per a ser exposats en aquesta mostra.

Els quadres representen temàtiques que el pintor ha anat tractant al llarg de la seva trajectòria artística de cinquanta anys. Són majoritàriament pintures de paisatges diversos (platges, camps, cels amb núvols), espais del Penedès.

La tècnica utilitzada per l’artista en aquestes pintures és la utilitzada fins ara: pintura a l’oli, aquarel·la.

Pere Lluís Via
Pere Lluís Via (Vilafranca del Penedès, 1948) inicia la seva formació artística amb vuit anys quan assisteix a les classes de dibuix i pintura a la Secció de Belles Arts del Casal de Vilafranca fins als catorze anys. Des d’aleshores participa en nombroses exposicions col·lectives, concursos i biennals en els quals obté nombrosos premis.

Horari: de dimecres a divendres de 17 a 20h | dissabtes de 18 a 20h | diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Inauguració: divendres 14 d'octubre a les 19:30h. A banda del presentador de l’exposició, el periodista Ricard Rafecas, el mateix artista Pere Lluís Via, també hi serà el dia de la inauguració, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.

  • imatge de control 1per1