Arts
,
2017
Del 3 de febrer al 12 de març
Capella Sant Joan
Vilafranca del Penedès

Exposició 'Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica'

Els artistes Xavier Aballí, Josep M. Baltà, Josep Moscardó, Fèlix Plantalech i August Rosell, porten el seu imaginari creador i pictòric en un nou suport, la ceràmica, després d’haver estat treballant exactament un any (des del gener de l’any 2016) al taller Ceràmica Baltà de Guardiola de Font-rubí. Es tracta d’una mostra que ensenyarà a tots els visitants com l’estil propi de cada artista es pot reflectir també en un nou suport que, bé per desconeixement de la tècnica o bé per la dificultat de portar-la a terme, encara no havia estat explorat per aquests artistes. L’exposició anirà acompanyada de fotografies dels murals ceràmics realitzats pels artistes així com d’una obra pictòrica de cada artista que identifica l’obra ceràmica amb l’obra pictòrica de cadascun dels artistes.

La iniciativa neix amb una clara voluntat de continuïtat ja que el taller té el propòsit d’agrupar periòdicament grups d’artistes d’altres disciplines que puguin traslladar les seves creacions al suport ceràmic. Tota una reivindicació d’aquesta tècnica artística que permet expressar amb una nova textura, nous pigments i volums les pulsions creatives dels artistes que participen en aquesta mostra.

Horari: de dimecres a divendres de 17 a 20h | dissabtes de 18 a 20h | diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Inauguració: divendres 3 de febrer, a les 20h. La presentació de l’exposició anirà a càrrec de la ceramista Camil·la Pérez Salvà i comptarà amb la presencia de regidor de Cultura, Raimon Gusi

Diumenge 26 de febrer, a les 12h, hi ha programada una visita comentada de l’exposició a càrrec dels artistes.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar