AGENDA
Música
2016
Divendres 19 de febrer, 22h
  • Vilafranca del Penedès
Teatre Cal Bolet

Festival Hivernacle: Quart primera + Joan Miquel Oliver + Ix!

Nit de festival amb triple concert: Joan Miquel Oliver, Quart Primera i ix!, el divendres 19 de febrer al Teatre Cal Bolet 22h. Entrades ja disponibles per 12€ a La Llibreria La Cultural i a Entradium.com.

Joan Miquel Oliver
Acompanyat pel també ex Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver es presenta en format power-trio en una gira que es va iniciar el passat 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona amb èxit unànime de crítica i públic. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i filòsof mallorquí transforma les petites coses del dia a dia en material literari de primer ordre, encenent les estrelletes d'un univers oníric, personal i absolutament intransferible. Pop pur en els límits de la realitat.

Quart Primera
"Pere ha pujat les persianes de la seva personalitat, i a l'habitació de la música cantada en català hem descobert una nova estància, molt lluminosa. Pere Jou amb aquest disc s'ha trobat a si mateix, i això és una gran notícia per tots els que anem afamats d'autenticitat" Santi Balmes (Love of Lesbian) Tant se val si vens de la més negre de les foscors o del blanc més fred i encegador, el que importa és saber-ne sortir a temps. Pere Jou s’ha atrevit a deixar oblidat a l’andana bona part de l’equipatge on hi tenia les pors, els dubtes i les males cares, per agafar un tren on viatgen aquells que encara creuen que no tot està perdut.

ix!
El grup sabadellenc Ix! torna aquest 2015 amb un quart disc d'estudi, Vessants. El nou disc és un esglaó més de l'activa i atractiva vida del grup, que aquest cop assegura tenir un disc més personal i imprevisible que els anteriors. Cuinat directament al seu estudi de gravació durant el segon semestre del 2014, Ix! han volgut preservar fins al final la idea i el so primigenis amb els quals s'havia creat cadascuna de les cançons del disc, quan aquestes només eren esbossos, idees. Vessants és un treball sincer d'un grup que madura a la recerca del seu propi esperit.

Et pot interessar

Dimarts 25 de juny, 20h
Vilafranca del Penedès
August Rosell
Del 4 de maig al 28 de juliol
Santa Margarida i els Monjos
H2Oci
Del 25 de juny al 19 de juliol
Vilafranca del Penedès
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès