Família
,
2016
Divendres 20 de maig, 17:30h
Biblioteca
Santa Margarida i els Monjos

Hora del conte 'El bestiolari casolà'

Què passa quan esperem amb emoció l’arribada de diumenge durant tota la setmana, - perquè diumenge serà un dia assolellat, fantàstic i anirem al zoo amb els pares! - i diumenge és finalment un dia plujós, ple de mocs i ens trobem malaltons al llit, tancats entre les quatre parets de casa? Doncs passa el que li passa a la Mina. Que ha de tenir paciència per estar-se al llit i posar-se bona.

Mentre llegeix un llibre per passar l’estona, comença a sentir uns sorollets estranys que la portaràn a descubrir que a casa té un zoo molt especial. Un zoo ple de bèsties, feres, cuques i altres animalons. Tot de bestioles que viuen dins casa seva i que poden deixar-se veure en qualsevol moment. Per això cal estar molt atents. Amb els ulls ben oberts, però amb les orelles també, per escoltar els poemes que acompanyen aquestes bestioles. Ja que en la tradició dels bestiaris, les bestioles sempre venen acompanyades de poesia.

'Bestiolari casolà' és un espectacle de la companyia Micro Troupe pels més menuts, per nens i nenes a partir de 3 anys. Inspirat en els bestiaris, combina el món dels animalons, tan atractiu pels infants, amb petits poemes pels més petits.

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1