Entorn
,
2016
Diumenge 15 de maig, 10h
Parc de les Pubilles
Torrelavit

Jornada de neteja dels espais fluvials: 'Fem dissabte!'

Activitat popular de neteja de rius i rieres de Catalunya 'Fem dissabte'. L'activitat s'havia de fer el passat dia 8 de maig però que es va haver de suspendre degut al mal temps. La jornada es planteja com una passejada vora el riu en el transcurs de la qual anirem recollint la brossa que ens anem trobant.

L’objectiu principal és sensibilitzar a la població sobre l’estat de conservació de la nostra riera i fomentar la participació social i ciutadana en la conservació dels entorns fluvials. L’activitat està oberta a tothom, tot i que els menors han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

És recomanable portar roba i calçat còmode i preferiblement impermeable, guants de protecció, gorra, protecció solar i aigua. L’Ajuntament proporcionarà les bosses de plàstic per recollir els residus. Paral.lelament tots els nens i nenes podran gaudir, descobrir i conèixer l’entorn natural acompanyats d’una ambientòloga. L’activitat és gratuïta. En acabar, hi haurà un refrigeri per a tots els participants.

El lloc de trobada serà el Parc de les Pubilles a les 10 del matí.

*Organitza: Associació Habitats i Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrelavit

  • imatge de control 1per1