AGENDA
Entorn
2017
Dies 20 i 21 de maig
  • Sant Martí Sarroca
Castell

La pedals de clip

Sant Martí Sarroca Sant Martí Sarroca acull la setena edició de La Pedals de Clip, que promourà un any més el ciclisme clàssic al Penedès. Diumenge 21 de maig tindrà lloc la marxa cicloturista, amb dues rutes, de 70 i 46 quilòmetres. Dissabte 20 de maig, però, començaran les activitats de La Pedals de Clip 2017 amb diverses exposicions i una xerrada sobre el món del ciclisme al Castell de Sant Martí Sarroca. La trobada és organitzada per la Unió Ciclista Vilanova amb el suport de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

La marxa cicloturista de La Pedals de Clip 2017 tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig amb dues rutes, de 70 i 46 quilòmetres. L’inici serà a les 09h del matí, al passeig Esportiu, i transcorrerà per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pista de terra fàcils entre vinyes, masies i bodegues. La marxa no té caràcter competitiu i els participants, procedents d’arreu de l’estat i fins i tot de l’estranger, la realitzen amb bicicletes clàssiques o vintage de carretera, anteriors a l’any 1987. Als participants també se’ls recomana vestir roba i calçat de l’època, per donar un aire més clàssic a la matinal.

Durant tot el diumenge al matí, a l'esplanada del Castell hi haurà una fira dedicada al món de la bicicleta i productes de la terra, i a les 13h es farà entrega de recordatoris. En aquesta edició s’homenatjaran els exciclistes Pedro Muñoz, Ismael Lejarreta y a Marta Vilajosana. Dissabte 20 de maig, a les 18.30h, el Castell de Sant Martí Sarroca acollirà la xerrada col·loqui 'L’experiència italiana' amb els exciclistes professionals Pedro Muñoz, Ismael Lejarreta, Marta Vilajosana, Miguel Soro i el periodista Sergi Valdivieso, que serà el moderador.

Durant dissabte i diumenge es podran visitar exposicions al Castell relacionades amb el món del ciclisme, com la de pintura, de l'exciclista valencià i pintor Miguel Soro, o la de material ciclista i bicicletes, de la família Padullés.

Et pot interessar

Dissabte 10 de març, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 25 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
'Adoptar, la millor solució'
Diumenge 25 de febrer, 11h
Sitges
Dimarts 27 de febrer, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Del 7 d'octubre al 28 de febrer
Santa Margarida i els Monjos
Diumenge 8 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès
La Pedals de Clip
Els dies 7 i 8 d'abril
Sant Martí Sarroca
Exposició 'Els Pastorets'
Fins l'1 de març
Cubelles