AGENDA
Música
2017
Dissabte 25 de març, 20:30h
  • El Vendrell
Auditori Pau Casals

La Vella Dixieland i Josep M. Farràs

La Vella Dixieland vol presentar amb 'Clàssics 3' la seva particular visió de temes clàssics, d’autors clàssics, del jazz clàssic amb Josep Maria Farràs a la trompeta com artista convidat. Música que es feia a principis del segle passat, amb la creació de nous instruments, la descoberta de noves sonoritats i un especial joc rítmic que van marcar l’inici de la música moderna.

Amb arranjaments propis, donen la seva personal versió d’aquesta música intercalant autors com Louis Armstrong, Duke Ellington o Jelly Roll Morton, amb altres no tan coneguts que creuen interessants redescobrir.

Intèrprets: Pep Gol, trompeta; Pau Casares, clarinet i  saxo tenor; Xavier Manau, trombó; Benoit Poinsot, saxo alt; Gerard Nieto, piano; Josemi Moraleda, contrabaix; Pinyu Martí, bateria; i Josep Maria Farràs, trompeta (artista convidat).

 

Preu: 13€ | 10€

Descomptes: alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, socis de l’Associació Musical Pau Casals, socis dels Amics de l’Orgue, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades: Anticipades online | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h.
També a la taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació

http://temporada.cat

Et pot interessar

Safari
Diumenge 4 de març, 12h
El Vendrell
Maria Rosa
Divendres 4 de maig, 20:30h
Sant Salvador
Del 18 de novembre al 2 de març de 2018
El Vendrell