Menjar i beure
,
2014
Del 2 al 16 de juliol
Botiga Xerigots
Vilafranca del Penedès

Maridatges a Xerigots

Nova tanda de maridatges a la botiga Xerigots de Vilafranca per descobrir què s'amaga darrere de cada vi, conèixer la intensitat dels projectes dels cellers i tastar-ne el resultat. Un tast arrodonit amb un ventall de formatges per descobrir amb una copa de vi o de cava a les mans.

2 de juliol: Empresa familiar del Penedès dedicada a l’elaboració de caves i vins de qualitat. Celler La Gravera (Costers del Segre)

9 de juliol: 'El vi que neix de les pedres'. Evolució d’una antiga gravera a una vinya singular, el pas de la terra a la grava i de la grava al raïm amb respecte i cura de la terra i de l’entorn. Vins biodinàmics, un pas més enllà de la viticultura ecològica. ATRoca (Cava i Penedès)

16 de juliol: El nou projecte personal i familiar d'Agustí Torelló Sibill juntament amb el seu fill, Agustí Torelló i Roca. Vins i caves elaborats amb el compromís de què siguin respectuosos i reflexe de l'entorn.

Tots els maridatges comencen a les 19:30 hores i tenen una durada aproximada d'una hora. L'activitat és gratuïta, tot i que és necessari fer inscripcions enviant un correu electrònic a info@xerigots.cat ja que l'aforament és limitat. Cada persona es podrà inscriure a un màxim de 3 maridatges i es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic.