Menjar i beure
,
2017
Dissabte 22 d'abril, 11h
L'Arboçar
Avinyonet del Penedès

MicroVi 2017: Mostra de petits cellers

La mostra de petits cellers és una mostra de vins amb una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats en aquesta edició de cellers del Rosselló.

El visitant a més de tastar tots els vins i caves que s’hi mostren, tindrà amb cada entrada un val de 2€ de descompte per a la compra de qualsevol ampolla dels cellers participants. La mostra també disposarà de 5 estands gastronòmics per acompanyar els tasts.

L’entrada inclou:
- Accés al recinte durant l’horari d’obertura
- Forfet per a tastar tots els vins i caves que s’hi mostren (entenem tast com la quantitat suficient per percebre les qualitats organolèptiques del vi (1/3 del servei habitual))
- Descompte de 2€ per la compra d’una ampolla de vi a qualsevol celler de la mostra.
- Copa personalitzada Microvi de regal
Dins el recinte hi haurà servei d'acollida d'infants amb tallers i activitats monitoritzades a càrrec dels/les monitors/es del Casal d'Estiu d'Avinyonet.

En aquesta mostra hi seran representats 37 cellers de diverses denominacions d'origen:

Aixalà Alcait (Priorat), Artcava (Cava), Can Ràfols dels Caus (Massís del Garraf), Can Vich (Penedès / Vall del Mediona), Carisma (Costers
del Pirineu), Castell de Pujades (Clàssic Penedès), Cava Avinyó (Cava), Celler 10 d’abril agricultura ecològica (Cava / Penedès), Celler
Balaguer i Cabré
 (Priorat), Celler Can Casals (Penedès), Celler Comalats (Costers del Segre), Celler Escoda Pallejà (Priorat), Celler Esteve i Gibert (Penedès), Celler Frisach (Terra Alta), Celler Mas Candí (Penedès), Celler Sanromà (Tarragona), Celler Terra de Marca (Cava / Penedès),  Clos Colltor (Pla de Bages), Clos de l'Ona (Priorat / Montsant), Cava Cuscó Berga (Cava / Penedès), Domaine Singla (Rosselló), Foresta (Massís del Garraf), L’Apical (Penedès), Maison Albera (Rosselló), Maria Rigol Ordi (Cava), Mas Comtal (Penedès), Mas de la Caçadora / Brugent (Sense
D.O. comarca del Priorat), Mas dels Clavers (Penedès / Valls de l’Anoia), Noguerals (Montsant), Parxet (Cava / Penedès), Rubió de Sòls (Costers del Segre), Sabaté i Mur vinaters (Priorat), Serralada de la Marina (Alella), Vinos en voz baja (Rioja Baja)Vins JOC de JOrdi Oliver (Empordà), Vinyes d’en Gabriel (Montsant), Vinyes Singulars(Sense DO)

Compra entrades

  • imatge de control 1per1