AGENDA
Menjar i beure
2017
Dissabte 29 d'abril, 21h
  • Avinyó Nou (Avinyonet del Penedès)
Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó

Microvi 2017: Sopar maridatge

Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats:
• Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta
• Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí
• Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus
• Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga

L’acte estarà amenitzat amb música en directe, i dirigit per Carles Marín Mendicuti, enòleg.

Preu: 25 euros

Comprar entrades

Et pot interessar