Jump to navigation
Dies 20 i 21 de maig
Del 6 al 22 de maig
Del 7 al 28 de maig
Dissabte 28 de maig
Dissabte 28 de maig, 12h
Del 13 al 29 de maig
Organitzat pel Centre Cultural i Recreatiu La Parra d’Avinyó Nou. Durant el maridatge es podran degustar els següents vins del municipi amb els respectius plats: • Entrant de formatges variats - Ancestral de macabeu 2016 de Vins de Foresta • Especialitats japoneses - Ovella Negra de garnatxa blanca de Mas Candí • Cuixa de gall del Penedès farcida de calçots i prunes - Gran Caus negre de Can Ràfols dels Caus • Brownie (gentilesa de Llopartec) - Cava brut nature ECO de Vins i caves Cuscó Berga
L’acte estarà amenitzat amb música en directe, i dirigit per Carles Marín Mendicuti, enòleg.
Preu: 25 euros
Comprar entrades