Menjar i beure
,
2016
Dijous 14 d'abril, 20h
Claustre del monestir
Sant Sebastià dels Gorgs

Microvi: 'Tast de sumolls'

El Microvi 2016 centra la mirada en els sumolls i organitza un tast al Claustre del Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs amb la participació dels millors cellers productors de vins amb Sumoll del país. Els cellers participants són: Heretat Mont-rubí, Bodegas Puiggròs, Can Ràfols dels Caus, Celler La Salada, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Costa d’Or, Jané Ventura, Mas dels Clavers – Finca Can Gallego, Sicus, Vins de Foresta, Vinyes d’Enprempta, Vins L’Apical i Vinyes de l’Albà.

El tast serà una immersió a la varietat amb la participació de Joan Gómez Pallarès, autor del blog De Vinis.

Preu entrada: 10€
Les entrades estan exhaurides.

Col·labora en la organització Societat Els Gorgs.

  • imatge de control 1per1