Jump to navigation
Del 22 al 24 de març
Del 8 al 24 de març
Cada dijous
De l'1 al 24 de març
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
El Microvi 2016 centra la mirada en els sumolls i organitza un tast al Claustre del Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs amb la participació dels millors cellers productors de vins amb Sumoll del país. Els cellers participants són: Heretat Mont-rubí, Bodegas Puiggròs, Can Ràfols dels Caus, Celler La Salada, Celler Pardas, Clos Lentiscus, Costa d’Or, Jané Ventura, Mas dels Clavers – Finca Can Gallego, Sicus, Vins de Foresta, Vinyes d’Enprempta, Vins L’Apical i Vinyes de l’Albà.
El tast serà una immersió a la varietat amb la participació de Joan Gómez Pallarès, autor del blog De Vinis.
Preu entrada: 10€ Les entrades estan exhaurides.
Col·labora en la organització Societat Els Gorgs.