Música
,
2016
Dissabte 9 d'abril, 00h
El Forat del Pany
Vilafranca del Penedès

Monòleg musical 'Jo no sé res, sóc músic'

Una presentació – concert del llibre 'Jo no sé res, sóc músic (una invitació personal a la música)', apta per a tots els públics. Una orquestra sona millor amb director o sense? Existeixen els trombons de plàstic? La metralleta es pot considerar un instrument tradicional? El músic tria l’instrument o l’instrument tria el músic? Pot ser dolent per a la salut tocar el flabiol i el tamborí? Quin cotxe tenia el trompetista Miles Davis? I Chet Baker? Què té a veure la mare de Ricard Miralles amb les cançons de Serrat?

Esteve Molero és músic, comunicador i coach. Premi Nacional Agustí Borgunyó 2014 i Medalla al Mèrit Musical 2011 per les seves aportacions a la renovació de la música catalana. És autor del llibre 'Jo no sé res, sóc músic' i director de diversos projectes musicals, el darrer dels quals és el CD autobiogràfic 'Premature memories'.

Jordi Torrens és guitarrista i compositor. Ha fet gires internacionals com a acompanyant d'artistes com Moncho, Dyango, Olga Guillot o Armando Manzanero. És, a més, autor de llibre 'Armonía moderna y otros cuentos', així com líder dels projectes discogràfics Moment – Love's Appeal (amb Hansford Rowe), Boleros de ida y vuelta i Vivir el momento.

  • imatge de control 1per1