Arts
,
2015
Divendres 13 de novembre, 20h
Teatre Municipal Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Most festival: Brot 3ª sessió

Al Brot, la que és ja la 20a Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, trobareu ficció, documental, animació i tota mena de gèneres i estils. I constatareu que el cinema està ben viu i que el curtmetratge segueix sent una de les millors eines d’expressió i experimentació cinematogràfica. La gent del Most 2015 ha hagut d'ampliar el nombre de sessions per donar cabuda a tots els treballs que s'ho mereixien.
Les sessions tenen lloc a les 20h al Teatre Municipal Cal Bolet. En acabar, degustació de caves Vallformosa i formatges Xerigots.

No digas nada. Direcció: Sílvia Abascal. Durada: 14 min. Una solitària casa perduda al camp. Una dona abstreta. Un inesperat so aconsegueix despertar-la de la seva inactivitat. Un home ha saltat la tanca de casa seva. Cara a cara, dos desconeguts. Ell ho vol tot, ella no té res.
Caradecaballo. Direcció: Marc Martínez. Durada: 8 min. Un home-cavall celebra cada dia el sisè aniversari amb la seva àvia. Thriller, terror, comèdia, ciència ficció i drama animal amb 20€ de pressupost.
Walls. Direcció: Miguel López Beraza. Durada: 10 min. Un dia a la vida de dos veïns és narrada per l'edifici de Budapest en què tots dos viuen. Les parets que els envolten revelen les seves petites passions, històries i rutines.
Bloquejats apilats. Direcció: Marc Rica, Anna Solanas. Durada: 6 min. Alerta vermella! El desastre és imminent! Preparats per a l'evacuació! Enguany, l’animació d’Anna Riba i Marc Solanas compromesa amb el medi ambient.
Sara a la fuga. Direcció: Belén Funes. Durada: 18 min. Sara viu en un centre d'acollida per a menors. Mentre espera que un dia el seu pare torni, veu com se li escapa l’adolescència. Produït per Isabel Coixet.
Playback. Direcció: Nico Aguerre. Durada: 15 min. Un home espera a l’habitació d’un hotel a una prostituta joveneta a qui acaba de contractar per internet. Durant la nit hi hauran més que paraules.
Silencios. Direcció: Jesús Méndez. Durada: 9 min. La rutina a casa del seu fill. Una dona veu, escolta i calla. El silenci és la resposta al seu patiment i al de la gent que l’envolta.

Compra les teves entrades aquí.

Preu de l'entrada general: 6€
Descomptes: Carnet Jove, Carnet del Club TRESC, Carnet Blanc, alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells, socis Cineclub Vilafranca, Carnet d’amic de Cal Bolet i l’Auditori, Amics de VINSEUM. Les sessions del Teatre Casal als socis de l’entitat. Sessió amb descompte: 4,5€

  • imatge de control 1per1