Espectacles
,
2016
Divendres 30 de setembre, 20h
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Paraules al Claustre i +: 'Els Macbeths de Shakespeare'

Amb motiu de la celebració de l’Any Shakespeare, en el 400 aniversari de la seva mort, la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i Taller Assaig Teatre, han programat 'Shakespeare: una tragèdia de la imaginació', lectura dramatitzada a càrrec del TAT (Taller d’Assaig Teatre).

Els actors Àngels Cunill, Rosa Gonzales, Fina Ferrer, Antonio Becerro i Jordi Romagosa, amb el suport de l'equip tècnic del TAT, amb la direcció de Valeri Laguna, ens oferiran una adaptació dels moments, monòlegs i diàlegs, més emblemàtics de La tragèdia de Macbeth. La imaginació, la bruixeria i la profecia, la passió sexual, l’ambició, la legitimitat del poder, la falta d’escrúpols, la por! Macbeth i Lady Macbeth!

El poder de la fantasia de Macbeth i del mateix Shakespeare: un exercici intens sobre la més curta de les tragèdies del dramaturg més influent de tots els temps.

L’espectacle s'inclou a la programació del cicle Paraules al Claustre i +, del Servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. La Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i Taller Assaig Teatre van iniciar Paraules al Claustre amb la taula rodona Shakespeare: el mirall infinit, amb el dramaturg Pau Carrió i Valeri Laguna, i ara les tanquen amb aquest nova proposta de Macbeths.

  • imatge de control 1per1