Llibres
,
2016
Dimecres 14 de desembre, 19h
Biblioteca Museu Víctor Balaguer
Vilanova i la Geltrú

Presentació de la novel·la: 'L'escultor de Déu'

Presentació de la novel·la històrica 'L'escultor de Déu' (Editorial Gregal), a càrrec d'Albert Tubeu i Hélène Rufat; amb la presència de l'autor, Vicenç Aguado. 

Vicenç Aguado i Cudolà és professor titular de Dret Administratiu, acreditat per a catedràtic, de la Universitat de Barcelona. És autor de nombroses monografies i articles en revistes de la seva especialitat. És un apassionat de la bona lectura, la història i el patrimoni cultural. Com a escriptor, ha publicat diversos llibres en l’àmbit de la literatura infanti l i juvenil: Els contes de Vilanova i la Geltrú (2012), Les aventures del gavot a l’illa misteriosa (2014) i El tren i el xiulet màgic (2016).

També és autor de relats curts premiats en diversos certàmens. Va guanyar la primera edició del Premi NegrOliva (convocat per la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú) amb el relat curt «El misteri dels escuts de la plaça de la Vila», publicat el 2013. El seu relat «Un crim en el temps» va ser guardonat pel jurat del Festival Internacional de Novel·la Criminal en Català El Vi fa Sang (Espluga de Francolí, 2016).

L’escultor de Déu, finalista del IV Premi Gregal, és la seva primera novel·la.

  • imatge de control 1per1