Música
,
2016
Divendres 29 d'abril, 00h
Cal Figarot
Vilafranca del Penedès

Presentació del disc 'La sal de la mar', de TRES

TRES presentarà el seu nou disc 'La sal de la mar'. En directe el grup està format per Jordi Suñé (veu i guitarra), David Morlà (baix i veu), Xarli Oliver (bateria) i Manel Gris (guitarra). TRES barreja cançó d’autor amb sons elèctrics de banda de rock i es presenten en format duet i amb banda.

La formació presenta 11 temes tranquils inspirats en el mar i la platja amb un so proper a la cançó d’autor, amb tornades enganxoses i sons elèctrics. El disc es va enregistrar el passat estiu a Artés, a la comarca del Bages, als estudis del músic David Rosell (Brams, Dept i Mesclat). El grup, format per David Morlà (veu i baix) i Jordi Suñé (veu i guitarra), ha comptat amb la col·laboració del reconegut bateria Carles “Xarli” Oliver (Sau, Quimi Portet, Joan Miquel Oliver, etc.) i del mateix Rosell.

LA SAL DE LA MAR conté 11 cançons inèdites amb lletres pròpies i de diferents poetes (Miquel Martí i Pol, Blanca Llum Vidal, Ivette Nadal) que fan olor a mar, a platja i a sorra. Situats geogràficament arran de mar, a Torredembarra, al Baix Gaià, el grup ha volgut amarar-se de l’ambient del litoral per escriure 11 temes que sonen bé i que enganxen per les seves tornades rodones i cantades a veus. El grup està presentant el disc al llarg de tot l’any 2016 per arreu del país.

  • imatge de control 1per1