Llibres
,
2016
Dilluns 25 de gener, 20:00h
L'Agrícol
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre Sport&Cook

Conferència i presentació del llibre "Sport & Cook. Menjar més natural per aconseguir millors resultats en l'esport", d'Àstrid Barqué.

Han participat al llibre Míriam Albero (triatleta), Emma Roca (ultrafondista), Ferran Latorre (alpinista), Agustí Roc (corredor i esquiador), Jaume Leiva (atleta), Ona Carbonell (nedadora), Dani Marzo i Jesús Pérez (piragüistes), Elena Congost (atleta maratoniana), Marcel Zamora (triatleta), Laura Orgué (trialrunner), Anna Cornet (trialrunner). Pròleg de Gemma Mengual.

A partir d'una trobada de l'Astrid Barqué amb la seva amiga Emma Roca, campiona d'ultratrails, va sorgir la idea de fer una serie de gravacions de vídeo per a la marca de productes naturals Natursoy, on ella i altres esportistes d'elit cuinaven receptes pràctiques i saludables per ajudar a rendir més en l'esport.

Arran d'aquell programa va néixer el llibre "Sport&Cook. Menjar més natural per aconseguir millors resultats en l'esport" (Viena Edicions, octubre de 2015), que ara presenta la mateixa Astrid amb una xerrada sobre hàbits saludables a la seva ciutat.

En total es presenten unes trenta receptes, entre les quals s'hi troben barretes energètiques (senzilles de fer i econòmiques), batuts recuperadors, alternatives al sucre i altres proteïnes diferents a les animals. Tot presentat d'una forma molt fresca i amena i pensat pel poc temps que té d'estar a la cuina un esportista que pensa a anar a entrenar.

Organitza: Llibreria La Cultural, Sport&Cook i Viena Edicions.

  • imatge de control 1per1