AGENDA
Menjar i beure
2016
Dissabte 27 d'agost, 11:30h
  • Sant Pau d'Ordal
Celler Albet i Noya

Racons de la verema

La verema a Albet i Noya es viu també intensament des d’un punt de vista enoturístic. A partir del dissabte 27 d’agost, i durant tot el mes de setembre, es podrà gaudir de la visita “racons de la verema”, que permet  fer un recorregut de ben a prop per tots els treballs que es fan aquests dies al celler, des de la vinya fins a la fermentació dels vins. A més, enguany, s’incorpora una novetat adreçada a les famílies. Durant tots els caps de setmana, uns monitors especialitzats tindran cura dels més petits i els ajudaran a crear el seu propi most, collint ells mateixos el raïm, aixafant-lo amb els peus, embotellant-lo i dissenyant-ne l’etiqueta. L’edat recomanada per fer aquesta activitat és dels 2 als 13 anys.

La visita Racons de la verema té un cost de 15 euros pels adults i 6 pels infants. Per a més informació i reserves podeu contactar a visita@albetinoya.cat o al telèfon 938994812.

Et pot interessar

Divendres 20 de juliol, 22h
Subirats
Del 25 de juny al 20 de juliol
Vilafranca del Penedès
Vinyasons
Del 29 de juny al 10 d'agost
Sant Sadurní d'Anoia, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Barcelona, Mollet de Peralada, Subirats, Cadaqués, Manresa, Alella