Llibres
,
2016
Divendres 5 d'agost, 21h
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Recital poètic 'Instants' en homenatge a Wislawa Szymborska

El grup musical Kórnic Trio, format per Anna Subirana (veu), Eduard Altaba (contrabaix i laptoc) i Rafa Zaragoza (guitarres i efectes) ofereix dins el cicle Paraules al Claustre i + el recital poètic i musical 'Instants', basat en el poemari del mateix títol de la poeta polonesa Wislawa Szmborska (Kórnic, 1923 – Cracòvia, 2012) i guanyadora del premi Nobel de literatura just fa vint anys, el 1996.

L’octubre de 2014, tres músics vinculats a la improvisació i a la experimentació van iniciar un treball de recerca tenint com a referent el món poètic de Wislawa Szymborska. El descobriment d’un àmbit poètic tan ric i original va suposar per a ells primer una sorpresa i més tard un estímul. L’originalitat, la frescor, l’espurneig i la profunditat del món poètic de la Szymborska els van atraure fins al punt de provocar-los un fort sentiment de complicitat, no només pel contingut i la manera en què concep la seva obra, sinó també per la seva vasta i nítida visió del sentit de la condició humana.

Aquest recital és gratuït però l’aforament al Claustre és limitat, per la qual cosa l'organització prega màxima puntualitat.

*Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

  • imatge de control 1per1