Música
,
2016
Dissabte 17 de desembre, 20:30h
Casal - Societat La Principal
Vilafranca del Penedès

'Reload', amb The Gospel Viu Choir'

The Gospel Viu Choir, considerats referents del gospel nacional i un dels grups més notables d'àmbit europeu, és una formació amb més de 60 cantants acompanyats per cinc músics d’excel.lent trajectòria internacional i un FreeStyle Dancer en directe. Des del 2004 i dirigits pel músic i compositor Moisès Sala, busca constantment la innovació en el gènere, la superació i evolució del gospel clàssic cap a formes més actuals i contemporànies, sempre amb un estil propi i característic marcat pel bon ús d’una exquisida tècnica vocal, coral i musical, per uns ritmes vius, treballats i intensos i una posada en escena arriscada i molt potent.

'Reload' representa un pas més enllà en el gospel més contemporani i actual, la maduració del camí iniciat amb 'Non stop gospel'. Amb aquest nou espectacle la formació segueix el seu creixement vital caracteritzat per un ritme més intens, trepidant i pel funky més electritzant i frenètic del millor gospel urbà (#UrbanGospel) del moment, amb tota l’energia, sentiments i emocions que, des de sempre, ha portat TGVCHOIR dalt de l’escenari.

FITXA ARTÍSTICA
Idea i direcció: Moisès Sala
Cor i solistes: The Gospel Viu Choir
Ballarí: Samuel Faye
Músics: Joan Carles Dulsat (bateria), Bernat Guàrdia (baix), Francesc Ubanell (guitarra), Xavier Dotras (teclats) i Àlex Carbonell (hammond)

Més informació

  • imatge de control 1per1