Llibres
,
2016
Dijous 13 d'octubre, 20:15h
Llibreria L'Odissea
Vilafranca del Penedès

Shakespeare de capçalera: 'El teatre de Shakespeare'

El cicle d’activitats literàries Llibres de Capçalera, que per onzè any consecutiu organitzen la Biblioteca Torras i Bages i la Llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona, enguany es centrarà en el dramaturg universal William Shakespeare, amb motiu del 400 aniversari de la seva mort.

El teatre de Shakespeare
Conferència a càrrec de Xavier Pérez i Jordi Balló, autors del llibre 'El món, un escenari. Shakespeare, el guionista invisible'.
Què tenen a veure les obres de Shakespeare i la ficció audiovisual contemporània? De Joc de Trons a El caballo de Turín, de Funny Games a Breaking Bad o The Big Bang Theory, entre molts altres exemples, Balló i Pérez identifiquen nexes, desgranen incidències i salten amb absoluta elegància per sobre de temps i èpoques, amb la finalitat de mostrar un entramat de relacions significatives. Els professors de comunicació Xavier Pérez (expert en narrativa i crítica cinematogràfica) i Jordi Balló (especialista en cinema exposat, narrativa fílmica i documental de creació), realitzen en aquesta conferència una anàlisi de la "decisiva" aportació de William Shakespeare a la ficció contemporània, especialment en cinema i sèries televisives.

  • imatge de control 1per1