AGENDA
Entorn
2017
Diumenge 14 de maig, 10h
  • Subirats
Pobles, nuclis i masies

Subirats en flor

Se celebra una nova edició de Subirats en flor, la festa de la primavera per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies de Subirats. Com és tradicional cada diumenge després del Dia de la Mare, les famílies de Subirats poden recollir el seu lot de flors. Amb aquest esdeveniment festiu l’Ajuntament de Subirats incentiva la cura per l’embelliment del municipi i reconeix la dedicació i interès mostrat pels subiratencs i subiratenques per la cura del paisatge típicament Penedesenc.

Aquest any es repartiran uns 800 lots de flors a les famílies de Subirats, la resta de flors seran plantades a les escoles i les residències de gent gran del municipi. Per a poder participar-hi, s’ha de portar la butlleta d’inscripció retallada i emplenada, i els col·laboradors faran entrega del lot de flors corresponent a cada casa. Aquesta butlleta apareix en la revista d’informació municipal Tot Subirats del mes de març. L’horari per recollir el lot de flor és de 10h a 13 h del matí.

Exposició sobre el ferrocarril
Enguany, en horari de 10h a 13h, es podrà gaudir de l’exposició itinerant i l’audiovisual “150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell (1865-2015), així com es donarà a conèixer el projecte de remodelació de l’entorn de l’Estació Vitivinícola de Lavern (estació de tren Lavern – Subirats) destinat a millorar la qualitat dels usuaris del tren i l’experiència dels turistes que arriben al Penedès en tren.

Et pot interessar

Dissabte 15 de desembre, 11h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 10 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 16 de desembre, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 23 de novembre al 30 de desembre
Vilafranca del Penedès
Del 14 al 16 de desembre
Cubelles
Diumenge 16 de desembre, 9h
Sant Cugat Sesgarrigues
Del 5 al 23 de desembre
Vilafranca del Penedès
Del 24 de novembre al 13 de gener
Vilafranca del Penedès