Menjar i beure
,
2015
Diumenge 29 de novembre, 9 a 15h
Plaça de Subirats
Sant Pau d’Ordal

Subirats Tasta’l

El proper 29 de novembre, de les 11h a les 15h, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, acollirà l’onzena edició d’una de les mostres de vins, caves i productes de la terra més importants de la comarca.

La plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal és, un any més, l’escenari escollit per celebrar l’11è Subirats Tasta’l, una mostra que acull els vins i caves que ofereixen els cellers més importants de Subirats, així com la gastronomia i l’artesania local. El Subirats Tasta’l és l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi. Any rere any, la mostra es consolida com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica.

La Fira es complementa amb una sèrie d’activitats lúdiques que fan d’aquesta fira, un esdeveniment de referència a la comarca, on pot participar tota la família. Com a novetat més destacada de l’edició d’enguany, cal esmentar l’increment d’activitats i tallers paral·lels a la mostra adreçats al públic assistent, que s’han organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Subirats. Enguany els visitants podran gaudir d’una demostració d’oficis antics vinculats al món del vi i la vinya: el boter de fusta, el cisteller, els porrons de vidre bufat i les rodes de carro. A més, hi haurà animació teatral per part de “les autoritats” i tot l’espai de la mostra estarà decorat amb motius al·legòrics al món del vi i la vinya.

També s’han organitzat tallers que comprenen des d’un tast guiat de vins i caves de Subirats fins a visites guiades gratuïtes al Museu d’Esperanto de Subirats. També es podrà visitar l’exposició de fotografies de Subirats i del Penedès de M. Rosa Ferré, moure’s en bicicleta elèctrica per l’entorn paisatgístic de Subirats, i assistir a la presentació del llibre Calidoscopi, de les coautores Isabel del Pilar i M. Rosa Ferré.

A banda d’aquestes novetat, també hi haurà, com cada any, l’espai infantil amb tallers organitzats, conjuntament, per l’Esplai Sol Naixent i l’Esplai Els Cargols.

Pel que fa al preu dels tiquets degustació, es mantenen respecte l’any passat:
8 tiquets degustació + copa: 6,00€
8 tiquets degustació: 5,00€
Copa commemorativa: 1,00€

  • imatge de control 1per1