Música
,
2017
Dissabte 15 d'abril, 12h
Castell
Subirats

Taller 'Coneix i gaudeix la música medieval'

En el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat un taller gratuït de música medieval. El taller, que porta per títol 'Coneix i gaudeix... la música medieval', consta de quatre sessions que es duran a terme els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril, d’11 a 14 hores, al Castell de Subirats.

L’activitat es basa en fer un viatge per la música mil·lenària de l’Edat Mitjana, descobrint-ne els temes que inspiraren les seves lletres, les llegendes, el context social i històric de la cultura medieval, el món dels trobadors i les dones trobairitz, les danses populars amb la seva percussió, l’intimisme i el misteri de la música religiosa, la sonoritat dels instruments medievals i la fusió de les cultures jueva, islàmica i cristiana.

Aquest taller s’adreça especialment al públic adult i l’imparteix l’Helena Escolano, directora i professora d’Arkadion Serveis Educatius i Producció.

Els interessats a realitzar-lo hauran d’inscriure’s prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament de Subirats, al 93 899 30 11.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1